Citat:
În prealabil postat de heaven
Serios,Ana21,tu chiar nu poti lua un mesaj ca atare,trebuie sa il transformi intr-un razboi?
Eu nu ti-am spus cu rautate ce ti-am scris acolo,daca asta ai inteles...imi pare teribil de rau.
Mai ramane sa spuneti ca si Iisus Hristos e reprezentant New Age si ca poate ar trebui si pe El sa Il izgonim dintre noi.
Toate cele bune,pace si lumina in suflet!
|
Heaven, imi pare si mie rau, mai ales ca citeam din postarile tale si la un moment dat mi se parea ca te-ai scuturat de idei ne-crestine.
Nu este vorba de tine, ci de ideile pe care le expui. Iar daca nu treceai la profil "ortodox", nici macar nu-ti raspundeam, pentru ca este foarte greu sa te fac sa intelegi ca te-ai indepartat de ortodoxie (mai ales daca pe tine NU te intereseaza sa ramai in cadrul invataturilor ei). Precizarile au fost facute mai ales pt cei care vor sa fie crestini si trebuie sa fie precauti cand citesc opiniile altora.
Stiu ca nu scrii cu rautate cand spui despre armonia cu tot ce este in jur, cand spui ca dumnezeu este in tot si mai ales in sufletele noastre etc.. Dar daca aceasta invatatura nu este crestina, nu ma ajuta cu nimic in mantuire. Dimpotriva, ma abate de la cea adevarata.
Nu trebuie sa uitam ca apostazia despre care suntem preveniti ca va veni in lume va duce in ratacire si
pe cei alesi, de este cu putinta. Eu nu fac parte dintre "cei alesi", dar inteleg ca minciunile antihristilor (=lideri spirituali) sunt foarte fine. Iar unii vorbesc despre o religie care va imita si va substitui crestinismul! Deci sa nu ne miram ca profetii mincinosi vorbesc despre Hristos (desi nu-L considera Fiul lui Dumnezeu), despre iubire, despre rugaciune, despre divinitatea (care spun ei ca se afla in fiecare dintre noi, iar prin forte proprii ne putem descoperi si dezvolta forte spirituale deosebite.. etc)
Deci Heaven, tie ti se pare ca noi vorbim despre acealeasi lucruri.. dar nu este asa. Eu sunt o pacatoasa aflata intr-o mocirla de pacate, eu nu am iubire de aproape si nu cred ca am nici iubire de Dumnezeu (oricat ma straduiesc, sufletul meu este inca incatusat in patimi pe care eu le iubesc).. dar am nadejde ca Hristos ma ajuta.
(Nici vorba de urmarea sufletului, de divinul din noi, de dezvoltare spirituala si armonie cu tot universul... nu ma intereseaza deloc!)