Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Odin,stii cum a fost,au trimis-o de la Ana la Caiafa:de la Spital la Manastire si de la Manastire la Spital.Trebuiau cei de la Spital sa o interneze intr-un loc special celor cu boli ca ale ei,nu sa o lase la Manastire daca au considerat ca e asa grav si nu era caz de exorcizare.Acum vin eu si te intreb asa :De ce le-au lasat-o celor de la Manastire in ingrijire daca era bolnava psihic si nu posedata?De ce nu au internat-o de urgenta daca era asa grav si era de competenta doctorilor si nu a preotilor?
|
Mai omule, eu tot ce mananc pe aici... CHIAR DACA ERA POSEDATA - ASTA NU INSEAMNA CA PREOTUL AVEA VREUN DREPT SA II PUNA VIATA IN PERICOL...
Nu ma intereseaza ce au facvut cei de la spitali...f. probabil ca erau niste incompetenti... Asta nu schimba cu nimic faptul ca fata aia a murit in manastire, DIN CAUZA preotului care a legat-o de o cruce si a stat fara mancare si apa cat a stat... Daca faceau asta aia de la spital si murea la ei, erau si ei la fel de vinovati...Nu stiu cum sa explic mai clar de atat...