preoti divortati spun adio altarului de ce?????
Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni si nu doresc raspuns :
Traiesc in spania si aici dupa cum stiti este tara majoritar catolica cu si in romIniai sintem majoritar ortodoxi nu cred ca este bine sa fie dat afara din slujire numai daca divortul sa produs din cauza preptului si sint nenumarate situatii de acest gen dar daca sa produs din cauza ca doamna preoteasa nu mai doreste sa traiasca sub ascultarea preotului si cauta sa traiasca in lume ca multi dintre oameni in curvusag si desmat atunci de ce sa fie dat afara preotu or aici este o alta gaselnita de a vinde posturile de preoti pe bani buni sau asa incurajam homosexualitatea in biserica ca despre acestea nu se vorbeste nimic nu spune SF. sinod al Biserici nimic sau cu aceasta sInt deacord Sfintiile lor ???
Oameni buni traim zile grele nu vedem ce plaga trimite D-zeu pe pamInt pt pacatele noastre pt ca noi ne punem pe scaunul de judecata care a fost dat lui HRISTOS si ne judecam uni pe alti pt ce ??? va spun eu ca pt.bani ca am ajuns ca sa nu ne mai orientam dupa cuvintul lui D-zeu ci din potriva dupa bunul plac al poftelor noastre lumesti si trecatoare ce vor veni la judecata cu noi vedeti aici in spania si in general in catolicism homosexualitatea este mai mare la preoti ca la ortodoxi si nu mint pt. ca eu cunosc limba spaniola ca sint aici de--7 ani si aud bine ce se vorbeste si se spune in media.
motivul adevarat este ca se vinde pe bani buni slujba de preot si vet vedea sa auzi in curInd multe descoperiri pe tv de catre multi interesati sa faca public multe .
Cine este In stsre sa ia harul dat de DUMNEZEU unui preot sau nu DUMNEZEU ila dat fiestecaruia atunci cine are dreptu sa Il ia nu cel ce la si dat ,Pt ca spune si In Biblie D-ZEU CIND dau almeu dau si cInd iau Inapoi al meu Iau . nu cred ca mai exista loc de comentarii aici sau SF. Sinod este mai mare ca D-ZEU??? DE ce nu face un tribunal in care sa judece toate faptele ce se fac de catre toti slujitori biserici fara de partinire sau nu fac numai ce le cade bine Sfintiilor lor???
DOAMNE DUMNEZEULE DUHUL TRINDAVII SI AL GRAIRILOR DESARTE NU MIL DA MIE SLUJI TALE IAR DUHUL BLINDETI AL DRAGOSTEI DE TINE SI DE APROPELE MEU DARUIESTEL MIE NETREBNICU ROBUL TAU AMIN AMIN AMIN
|