View Single Post
Vechi 13.03.2010, 21:14:10
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Revenind la subiect:
1. Da, stiu acum la ce senzualitate faceti referire, banuiam si inainte, dar cred ca se exagereaza. Daca in toate se vede numai desfranare si senzualitate, iertati-ma, dar eu nu vad asa. Si da, exista si femei care nu umbla dupa senzualitate, care au alte valori. De ce sa fim aruncati toti in aceeasi oala? Sunt femei care nu se parfumeaza, nu se macheaza, nu alearga dupa barbati, nu poarta stiu eu ce haine, care nu gasesc (asa) senzualitate nici macar in pat (poate la un nivel scazut). Sunt pur si simplu naturale si cumpatate si au alte valori mai importante.
Foarte adevarat. Tu cunosti una macar?
Pur si simplu nu intelegi... crezi ca senzualitatea este un obiectiv sau scop in viata? Nici eu nu ma fardez si am renuntat sa ma parfumez cu vreo 2 ani in urma (ma mai apuca rar dorinta sa-mi iau un parfum, dar tot nu-l folosesc).
Dar sunt o senzuala.. Imi aleg hainele pipaind materialul (chiar daca sa zic, as purta doar haine sumbre si decente, nu pot sa renunt la materiale placute la pipait). Imi iau rochii lungi (cica decente), dar intotdeauna sunt atenta sa-mi sublinieze talia.. Ma duc la fitness (obiectiv mai inalt, cica sanatate si naturalete obtinuta cu multa transpiratie) si sunt f multumita de felul in care sta o rochie pe mine. Merg tantosa cu nasul pe sus (ca m-am prins ca atitudinea conteaza mai mult decat hainele sau fardul etc.. ) Deci tot aia este (adica farduri sau nu, parfum sau nu.. tot pe cele trupesti le caut! De ce sa ma dau eu mai breaza decat cea care se parfumeaza sau se fardeaza?).
Sa-ti mai zic? Tin post, dar imi place enorm mancarea. Ma gandesc in fiecare zi: azi ce mai gatesc de post? Si inainte sa adorm seara, in loc de gandul la pacate, am gandul la mancare: maine voi gati asta! Pfai, numai eu vad o ciudatenie in astfel de lucruri? Voi mancati cu placere cu inima impacata ca postiti?
Chiar nu intelegi sau doar te faci? Nu este o alegere constienta, ci expresia iubirii propriului trup, a celor lumesti etc.

Dar evident, de dragul discutiei putem vorbi de femeile iubitoare de Dumnezeu, cucernice, despamantenite.. care sunt oropsite de biserica! LOL!
Reply With Quote