View Single Post
Vechi 14.03.2010, 18:42:51
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Eu personal nu am vazyt inca barbati in maieu sau in pantaloni scurti in biserica, prin urmare daca astfel de cazuri sunt nu pot decat sa cred ca-s mult mai rare decat in cazul femeilor, fiindca femei decoltate, cu fustita scurta sau cu capul descoperit vad in fiecare duminica.

Doi la mana, ocrotitoarea Sf. Munte Athos nu este alta decat Maica Domnului. Cu toate astea in Sf. Munte nu au ce cauta femeile. Ti se pare tie ca o femeie ar face discriminare fata de o alta femeie ? Prin urmare daca acolo nu au voie femeile, desi Sf. Munte este sub ocrotirea Maicii Domnului, asta se face cu siguranta dintr-un alt motiv decat discriminarea.
Si atunci care este motivul? Il stii? Eu nu-l stiu si de aceea ma pot gandi la orice prostie si pe urma ma judeca unii si altii ca hulesc Athosul. Departe de mine gandul asta.
Dar eu sincer vad acolo discriminare si protejarea barbatilor de acolo de ispite. Daca nici animalele de sex feminin nu au voie sa fie (asa am auzit si eu, nu stiu)... Desi eu nu sunt convinsa de asta, numai cine a fost acolo poate confirma, pentru ca atunci ce-ar manca, cum s-ar inmulti la ei vaci, gaini, etc.
De ce a facut asta Sf. Maria? Nu stiu, nu inteleg. O fi avut vreun motiv al Ei.