Citat:
În prealabil postat de Delirul
Uite eu nu am intalnit inca fata aceia care chiar din primele saptamani sa nu puna problema partii materiale, sau sa nu traga cu ochiu in portofelul tau cand o inviti la o cafea sau care sa nu observe ca mai tot timpul umbli pe jos si nu cu masina.
|
Nu inteleg partea cu " sa nu puna problema partii materiale" ?
Cat despre cele bolduite...nu se face asta de la sine? Adica zau...ce era sa fac, sa intorc capul cand scotea baiatul bani din portofel, sau sa nu observ ca umbla pe jos ori cu masina? Astea sunt niste lucruri simple...le vezi, insa important e daca omul ala mai are si alte calitati care te tin langa el.
Problema e ca succesul intr-o relatie nu cred ca se bazeaza exclusiv pe averile celuilalt, totusi acele fete sunt atrase in mai mica sau mai mare masura si de atitudinea partenerului, de siguranta pe care o afiseaza, influenta...poate si de conditia lui sociala, anturaj, relatii...si nu numai de bani in sine....
Deci ca o concluzie, banul e doar un accesoriu...insa caracterul si atitudinea fac totul, ori daca un baiat e complexat din start pentru faptul ca nu are bani( destui bani, masina, vila si piscina)...se fastaceste cand trebuie sa achite nota...sau dimpotriva e badaran si fara educatie, dar si fara bani...atunci ghinionul lui!