View Single Post
Vechi 14.03.2010, 21:01:08
Vladimir-Adrian Vladimir-Adrian is offline
Banned

Data înregistrării: 22.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de demirel137 Vezi mesajul
Cine are un sfat practic pentru a ma ajuta sa ma las de fumat sa mi-l spuna si mie. Cine vrea doar sa imi spuna ca el a reusit cu vointa ... sa se abtina, caci vointa mea a dat rateuri. Mi-am dat seama ca am reusit sa fumez in 6 ore 1 pachet de tigari kent lung. E grav. Si mai am si ulcer gastroduodenal. Va rog sa imi dati doar sfaturi practice, urgent, pentru ca de la o tigara la alta simt cum raman fara putere. Nu imi vine sa cred ca nu pot sa ma las singur de nenorocitele astea de tigari.
Salut. Eu am fumat vreo 15 ani, de pe la 19 ani pana la 35 de ani, am facut gastrita pe la vreo 22, ulcer pe la vreo 27-28 de ani, m-am lasat la un moment dat un an de zile, dar m-am reapucat dintr-o prostie, de bucurie (cand a castigat Emil Constantinescu alegerile). Acum vreo 5 ani am incercat sa ma las asa intr-o doara, dar n-am reusit, nu prea eram pregatit psihic. Acum 3 ani am avut din nou o criza de ulcer, doctorul mi-a zis ca in ritmul asta ajung la cutit si ca sa ma las neaparat. M-am speriat de treaba asta, n-aveam chef sa ma taie pentru o asa prostie. M-am pregatit vreo cateva zile sufleteste, mai ales ca stiam cum o sa fie de data trecuta cand incercasem sa ma las, adica stiam ce probleme apar (nervozitate extrema, maini rosii care transpira foarte mult, etc). Am baut ceai de pedicuta sau asa ceva, am acceptat ideea ca o sa fiu excesiv de nervos circa 3-4 zile si am facut tot posibilul sa ma aflu intr-o permanenta miscare si activitate: am facut tot felul de lucruri prin casa, am facut miscare pe afara, am facut tot ce imi sta in putinta sa nu stau locului o clipa,
Dupa primele 3-4 zile a fost mult mai bine, iar dupa 2 saptamani totul trecuse, era ok, reusisem. Fireste, in toata perioada asta m-am rugat intens seara. Si inca ceva, in toata perioada i-am evitat pe prietenii mei fumatori. Sper sa te ajute ce ti-am zis. Succes!
Reply With Quote