View Single Post
Vechi 15.03.2010, 08:01:20
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

poate ca ma bag si eu degeaba (sau cum se spune, ca musca-n lapte), dar m-am uitat asa pe sarite, sa vad ce s-a scris (pentru ca titlul topicului mi-a atras atentia) si am impresia ca va certati mai mult decat sa dezbateti fara sa ajungeti la certuri sau orice altceva.
si nu numai aici am vazut, ci-n general, exact cand vine vorba de religie.
de ce trebuie sa ajungem sa ne certam (sau cum sunt unii, de vezi pe la televizor, sa se bata sau sa se ajunga la extreme >.<) si sa ne uram cand ar trebui sa fie exact invers.
mi-ar placea sa nu se mai certe nimeni (sunt noua pe forum, dar intru pe forum de cate ori am ocazia si ce-i drept, nu cunosc pe nimeni personal).
nu cred ca ar trebui sa critice nimeni si mi se pare normal ca fiecare sa-si sustina religia si sa spuna ca-i cea adevarata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne certam
nu stiu daca o sa zic bine (cred ca sunt cea mai mica de aici, de pe forum) si nici nu vreau sa par nesimtita (nu am intentia sa ma cert cu nimeni), dar ce am avea toti in comun... un suflet si oricat de gresit sau corect am fi, spunem ca-L Iubim pe Dumnezeu. si daca-L iubim pe Dumnezeu, nu inseamna ca suntem putin diferiti de ceilalti care nu stiu sa iubeasca? (intreb, de curiozitate).
repet, nu vreau sa provoc o cearta cu nimeni si nu stiu atat de multe cate stiti voi ^_^ dar mi-ar placea sa aflu.
o zi buna va doresc.