Citat:
Ediția 1995: Tot așa și acum, am venit în mijlocul celor ce sunt ai Mei, în mijlocul bisericii Mele, dar iată biserica Mea nu Mă cunoaște, căci ceea ce a fost, iarăși este tată. Nu Mă prețuiește și trec prin ea ca un necunoscut și nu cunoaște Duhul Meu, și nu cunoaște pe Cuvântul. [...] Eu sunt Domnul milei și al îndurărilor și iată trâmbițez în calea arătării slavei Mele, ca să audă străjerii Mei și să nu lucrez pe neștire. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa, din 23 aprilie 1994)
Ediția 2006: Tot așa și acum. Am venit în mijlocul celor ce sunt ai Mei în mijlocul bisericii Mele, dar iată, biserica Mea nu Mă cunoaște, căci ceea ce a fost, iarăși este, și nu Mă prețuiește, și trec prin ea ca un necunoscut, și ea nu cunoaște Duhul Meu, și nu cunosc pe Cuvântul oamenii bisericii. [...] Eu sunt Domnul milei și al îndurărilor, și iată, trâmbițez în calea arătării slavei Mele, ca să audă străjerii bisericii și să nu lucrez pe neștire. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa, din 10/23 aprilie 1994)
|
Din citatele date care nu se corectează unele pe altele ci cel ulterior deslușește și întărește textul anterior, rezultă clar pentru orice minte „senilă” că acolo:
Se trage o paralelă cu ce s-a întâmplat acum 2000 de ani și reiese cum Biserica din Avraam și cea de Acum este aia care a privegheat și a trăit sub și în duhul proorociei, prin care L-au cunoscut că El este Hristosul.
Dar stimabila muncită de „diavolul indigou” și care a evitat să bolduiască punctele sau virgulele care au apărut sau dispărut în textul ulterior, vrea să mă facă pe mine păcătosul să cred că alea (punctul, spațiul, virgua, etc) nu fac parte din cirtele și din iotele legii. Deci iată că stimabila co-rectoare-oare pare că a fost apucată fie de putoare fie ea însăși fiind posedată de nărav, ea ca mare lingvistă, îl vede doar în curte la alții, scoțând în evidență numai ceea ce îi satisfăcea ei interesul-progresul, învăzănd-învățând că restul, ce a neglijat ea nu e esențial, uitând Cuvântul Lui Dunezeu care a zis că, citez din ceva text ținut undeva în memoria mea plină de goluri: „cel ce una din acestea mici le va lăsa și așa va învăța, mic se va chema el în Impărăția Cerurilor.”