Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 01.04.2007, 00:03:33
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Dar cine i-a administrat 6 fiole de adrenalina este la parnaie?Si eu am mai auzit ca se musamalizeaza ca sa cada capra numai pe unii iar pe ceilalti nu.Nu este corect deloc,chiar deloc.
Cine spune ca femeii i-au fost administrate 6 fiole de adrenalina?
Iar daca i-ar fi dat au si o justificare: au facut tot ce le sta in putinta pentru a o salva.
Oricum, nu an auzit, in mod oficial, despre o supradoza de adrenalina. Potrivit analizelor a murit din cauza deshudratarii si a traumelor fizice suferite pe cruce. de vina este cine a legat-o si nu i-a dat apa, nu cine a incercat sa o salveze. Asta cu adrenalina este un zvon, care a fost infirmat.
Cauzele mortii sunt clare. Si nu au legatura cu tehnicile folosite de medici pentru a-i salva viata.
Pedeapsa s-a aplicat pentru crima, dupa ce s-a stabulit care sunt cauzele mortii si care sunt vinovatii.
Chiar daca cei de la salvare ar fi gresit, ceea ce eu nu am auzit in mod oficial, pot ptimi o pedeapsa administrativa, cel mult. Nu ei au privat-o de libertate si tinut-o imobilizata, nu?
Maicutele care l-au ajutat pe preotul de la Tanacu spun ca, inainte de "a se simti rau" femeia a cerut apa, gogosi sau "macar o lingura de fasole". Destul de omeneasca cererea, nu?
Popa de la Tanacu este un "ratacit" care a omorat o femeie. Merita ce a primit. Dar orice ar face nu poate reda viata fetei.