Citat:
|
În prealabil postat de Sebastiana
Dar cine i-a administrat 6 fiole de adrenalina este la parnaie?Si eu am mai auzit ca se musamalizeaza ca sa cada capra numai pe unii iar pe ceilalti nu.Nu este corect deloc,chiar deloc.
|
Cine spune ca femeii i-au fost administrate 6 fiole de adrenalina?
Iar daca i-ar fi dat au si o justificare: au facut tot ce le sta in putinta pentru a o salva.
Oricum, nu an auzit, in mod oficial, despre o supradoza de adrenalina. Potrivit analizelor a murit din cauza deshudratarii si a traumelor fizice suferite pe cruce. de vina este cine a legat-o si nu i-a dat apa, nu cine a incercat sa o salveze. Asta cu adrenalina este un zvon, care a fost infirmat.
Cauzele mortii sunt clare. Si nu au legatura cu tehnicile folosite de medici pentru a-i salva viata.
Pedeapsa s-a aplicat pentru crima, dupa ce s-a stabulit care sunt cauzele mortii si care sunt vinovatii.
Chiar daca cei de la salvare ar fi gresit, ceea ce eu nu am auzit in mod oficial, pot ptimi o pedeapsa administrativa, cel mult. Nu ei au privat-o de libertate si tinut-o imobilizata, nu?
Maicutele care l-au ajutat pe preotul de la Tanacu spun ca, inainte de "a se simti rau" femeia a cerut apa, gogosi sau "macar o lingura de fasole". Destul de omeneasca cererea, nu?
Popa de la Tanacu este un "ratacit" care a omorat o femeie. Merita ce a primit. Dar orice ar face nu poate reda viata fetei.