View Single Post
Vechi 15.03.2010, 21:01:44
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Smile

Citat:
În prealabil postat de demirel137 Vezi mesajul
Cine are un sfat practic pentru a ma ajuta sa ma las de fumat sa mi-l spuna si mie. Cine vrea doar sa imi spuna ca el a reusit cu vointa ... sa se abtina, caci vointa mea a dat rateuri. Mi-am dat seama ca am reusit sa fumez in 6 ore 1 pachet de tigari kent lung. E grav. Si mai am si ulcer gastroduodenal. Va rog sa imi dati doar sfaturi practice, urgent, pentru ca de la o tigara la alta simt cum raman fara putere. Nu imi vine sa cred ca nu pot sa ma las singur de nenorocitele astea de tigari.
Salut !
Cauta motivatie ,tine in mana mereu ceva cand te apuca o nervozitate ex ori un capac de la vreun suc ori o bricheta care nu merge:D ori un breloc ,pt mine a fost eficient ,plus mi-am dorit sa miros a floare si nu a scrumiera ...succes!
Dumnezeu sa te ajute ,cu ai sai Ingeri si Sfinti!

ps lupta poate parea grea dar nu imposibila ,eu am reusit de 4 ani sa las acest obicei.Doamne ajuta! ...daca ai stii ce putere este in tine ...trebuie doar sa dai vointa si vei lua putere .
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote