View Single Post
Vechi 15.03.2010, 21:42:26
cernica cernica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.12.2009
Implicit

Rugaciunile ajuta si faptul ca sunt citite mai ales atunci cand ai nevoie, vor fi spuse din inima. Nu inseamna ca trebuie sa le spui doar cand ai nevoie, dar ti se zdrobeste sufletul atunci cand ceri ajutor cu adevarat.
Acaristul Sf. Mina este pentru situatiile cand esti nedreptatit, il gasesti la Biserica Sf. Mina unde sunt si moastele, se face acatistul luni, miercuri si vineri acolo, de cum vei citi acatistul vei vedea pentru ce este.
Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului la fel vei simti de cum il citesti.
Dar e bine sa te spovedesti, nu ne dam seama ce tinem in noi pana cand nu ajungem la spovedanie si daca ai posibilitatea mergi la Sf. Maslu.
Scopul mesajului meu era altul, acela de a-ti spune sa nu citesti din Psaltire fara binecuvantarea preotului/duhovnicului, este foarte periculos, daca nu esti spovedit sau daca traiesti in pacat nu poti face asta (pacate facute constient), si binecuvantare inseamna ca preotul la care te spovedesti sa-ti dea voie sa citesti.
Stiu ca acest topic a fost deja comentat in alta parte. Stiu ca multi spun ca nu-i adevarat, insa ti-o spun din proprie experienta ca asa este. Indiferent cat speri sau exista pareri ca facand asta se vor rezolva repede anumite lucruri, nu este asa. Sunt psalmi care nu ar trebui cititi de cei care nu duc o viata curata. Discutia este lunga, ideea este ca daca nu esti spovedit, impartasit, curat, esti de fapt la mijloc, intre bine si rau, ori asta nu se poate, vei avea multe ispite si greutati pentru care poate nu esti pregatita.
Inchei spunand ca Sf. Maslu are mare putere, Sf. Liturghie mai mult, intoarcerea catre credinta se face de cele mai multe ori la greutati, iar greutatile ti se dau in acest scop.
Dumnezeu sa te ajute si sa le primesti pe toate linistita, tot ceea ce ni se intampla are un scop, chiar de nu intelegem sensul se va arata in timp.
Reply With Quote