View Single Post
Vechi 16.03.2010, 00:51:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
nu stiu daca o sa zic bine (cred ca sunt cea mai mica de aici, de pe forum) si nici nu vreau sa par nesimtita (nu am intentia sa ma cert cu nimeni), dar ce am avea toti in comun... un suflet si oricat de gresit sau corect am fi, spunem ca-L Iubim pe Dumnezeu. si daca-L iubim pe Dumnezeu, nu inseamna ca suntem putin diferiti de ceilalti care nu stiu sa iubeasca? (intreb, de curiozitate).
repet, nu vreau sa provoc o cearta cu nimeni si nu stiu atat de multe cate stiti voi ^_^ dar mi-ar placea sa aflu.
o zi buna va doresc.
Fara doar si poate ca unii nu au o atitudine tocmai potrivita pentru un dialog civilizat, DAR in mare si la nivel strict de idei, dialogul ilustreaza tocmai conflictul acut dintre ortodoxie si azs, cu toate ca, acest topic si-ar propune cica sa identifice punctele comune.

Ele nu exista pentru ca si Scriptura spune: "ce învoire este între Hristos și Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?".

Iar in definitia "necredinciosilor" intra si cei de o alta credinta, mai exact ereticii in cazul de fata.