View Single Post
Vechi 16.03.2010, 08:57:44
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FLORINACIO84 Vezi mesajul
ASTA ESTE O ABERATIA CARE AU SCOS-O UNI SAU ALTI DAR MARTORI IL CONSIDERA PE ISUS CRISTOS REGELE CERESC AL REGATULUI LUI DUMNEZEU CARE INCURAND VA INTERVENI SA PUNA CAPAT ACESTUI SISTEM PLINE DE LUCRURI RELE SI CRUZIME 19 Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezîndu -i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfîntului Duh. 20 Și învățați -i să păzească tot ce v'am poruncit. Și iată că Eu sînt cu voi în toate zilele, pînă la sfîrșitul veacului. Amin
Da, abunda de citate postarile tale, menite sa trezeasca probabil, numai ca toate acestea sunt bine cunoscute si sper eu ca sunt suficienti crestini pe lumea asta fara a fi nevoiti sa se "inroleze" in vreo grupare anume de "martori" pentru a avea in vedere si respecta Cuvantul lui Dumnezeu.

Daca scopul vostru, al martorilor(asa cum va numiti destul de pretentios si exclusivist, sa stii ca mai sunt si altii) este acela de a spori numarul de membrii din organizatie si atat, atunci totul este in zadar. Scopul oricarui crestin este sa arate pe Acela care l-a scos pe el insusi din intuneric la lumina. Punct

Va admir pentru punctele voastre bune, nu ma supar sa va intalnesc pe strada, va frunzaresc brosurelele, mai si citesc daca am timp si pastrez ceea ce este bun. In rest, fie ca Dumnezeu sa puna in inima fiecaruia dintre noi un duh de pocainta care sa ne insoteasca in fiecare zi a vietii noastre.