Calator,sa stii ca nu trebuie sa fii preot sau doctor ca sa iti dai seama daca o persoana este stapanita de duhuri rele sau necurate ,cum li se mai zice,oricine asista la Sfantul Maslu poate auzi ce zice cel rau din bolnave,Dumnezeu sa le vindece.Ca sa te intaresti ,tu si altii, o sa citesti prin ce am trecut eu.O sa povestesc la EXORCIZARI spre intarirea multora in credinta, dar mai ales spre SLAVA LUI DUMNEZEU.Nu sunt doctor,nu sunt preoteasa dar sunt o persoana care a trecut prin multe si Dumnezeu a ajutat-o enorm de mult sa scape de rautatile celui rau.Preotul de la SFANTA TREIME-SFANTA MANASTIRE TANACU nu a avut nici cea nai mica intentie sa omoare pe cineva,ci a vrut decat sa ajute,stie Dumnezeu mai bine,atata doar ca n-a stiut ca Sfantul Maslu se tine de la 2..7 SFINTI PARINTI niciodata singur,de capul fiecaruia.Dar nu a stiut,asta e tot ,nu eu il judec si nu caut nod in papura nimanui.Atata doar ca imi pare rau pt.toti:MARIA CORNICI,PARINTELE DANIEL PETRU COROGEANU,cele 4 MAICUTE si mai ales ca tinta atacurilor este SFANTA BISERICA ORTODOXA.Mass media a exagerat totul de la bun inceput si din tantar au facut armasar.Practica exorcizarii nu este una medievala cum sustinea presa straina ci una contemporana ca de altfel si aceasta boala a stapanirii de duhuri necurate.Pe Parinte il smereste Dumnezeu ca a tinut slujba de unul singur.Aceasta este crucea lui,a smereniei, acum pt.ca l-a intaratat pe cel rau care nu a suportat rugaciunile sfinte si i-a facut-o Parintelui prin cei necredinciosi care tocmai ei se gasesc sa judece si sa acuze cel mai tare,bineinteles ca un bun crestin, si adevarat crestin, nu se grabeste sa judece fara sa se documenteze mai intai si nici dupa aceea nu se lanseaza in afirmatii nefondate.Apropos,Dumnezeu a ales un simplu pastor ca David si l-a facut rege ,cu atat nu se cade sa judecam noi de ce a ales un fost fotbalist ca sa ii slujeasca, daca l-a vazut curat cu inima,nu judecam noi pe nimeni pt.ca nu se cade sa IL judecam pe Dumnezeu care l-a ales sa ii slujeasca.
|