multumesc pentru sfat, unknown. am sa tin cont de el.
despre preoti... hmmm.... in acelasi timp, am incredere in ei, dar si nu, pentru ca nu toti sunt ceea ce pari.
nu mai am incredere in orice preot. am vazut atatea cazuri la tv (cand ma mai uitam, pentru ca de ceva timp am renuntat la tv; ma uit foarte rar, diminea de ex. cand mananc si ma pregatesc sa plec sau daca e vreun film bun, dar foarte rar asta) cu preotii care aveau relatii cu barbati :| (nu ca as avea ceva cu gay-ii, nu am nimic cu nimeni, dar totusi). un preot sa faca asa ceva cand se presupune ca ar trebui sa avem incredere in ei, sa le cerem sfaturile sau sa ne spovedim la ei? si ei sa faca asa ceva din cine stie ce motive? O_O
mi s-a facut rau cand am auzit prima data si am vazut la televizor. am pus-o pe mama sa ma ciupeasca ca sa vad daca cumva inca mai dorm (ca sunt adormita si pana ma trezesc ca lumea imi ia cel putin o juma de ora). am zis ca nu-i adevarat :|
dar, evident... sunt si preoti cu credinta adevarata in Dumnezeu si care vor sa ajute oameni, dar acest tip de preoti sunt foarte rari...
in ziua de azi, dupa parerea mea, nu mai stii in care preot sa ai incredere si-n care nu, pentru ca nu stii ce ascunde dincolo de aparente ^__^
dar, am discutat si cu un preot despre cazul meu si mi-a dat sfat. si o sa tin cont de el, dar nu in totalitate, pentru ca nu vreau sa renunt la el doar pentru ca e adventist.
cat despre cartea recomandata, nu am auzit de ea. o sa o caut si o sa o citesc.
multumesc.
|