Am omis, fara sa vreau ,ca in filmul AN AMERICAN HAUNTING movie personajul real este BELL WITCH,dar chiar daca WITCH se traduce cu vrajitoare,ea nu era nicidecum vrajitoare,frumoasa,poate,BELL=frumoasa din franceza.Si nu a venit cel rau chemat ci nechemat ,pur si simplu.Eu, dupa ce am vazut multe si am trecut prin multe ,sunt interesata de astfel de cazuri pt.ca omul patit ,dupa ce s-a ars cu ciorba sufla si in iaurt,cum se zice in popor. VIs-a-vis de faptul ca era legata la MANASTIRE,PARINTELE a zis destul de clar la OTV la DAN DIACONESCU ca a legat-o ca sa nu se raneasca si sa nu faca rau si altcuiva ;cand au crize si nu mai stiu de ele,saracele,ca actioneaza cel rau.Stiu ca la una dintre MANASTIRILE unde am vazut asa ceva nu le lega dar cazurile cele mai grave erau fetele bolnave tinute inchise cu cheia ca sa nu ia cutitul de la bucatarie sau vreo bata si sa atace, nedandu-si seama, fiind sub influenta celui rau in perioada crizelor.Dar,crede-ma trebuie sa vezi ca sa crezi?Toma...TOMO
|