View Single Post
Vechi 16.03.2010, 19:49:52
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
In aceste vremuri, cand bolile se inmultesc din cauza alimentatiei cu chimicale ori a stresului, sa fim atenti sa nu ne pierdem si sufletul. Cernerea e mare, dar daca respectam indrumarile Sfintilor Parinti, putem razbi.

In cazul unor boli, chiar mai grave, exista atatea remedii naturiste binecuvantate de Dumnezeu: ceaiuri, cataplasme, tincturi, unguente, produse apicole, argila etc. Si mai intai, rugaciune, spovedanie, Sfantul Maslu, iertarea tuturor celor care ne-au gresit. Pocainta, adica. Iar Dumnezeu poate sa ne lumineze si mintea noastra si a medicilor daca voia Sa este sa ne insanatosim. Iar daca voia Sa este alta, trebuie s-o acceptam.

Ce nevoie avem sa apelam la bioenergie si la alte practici asiatice prin care putem atrage energii demonice asupra noastra? Daca avem minte , sa luam aminte si sa nu ne predaam diavolului din proprie initiativa, uite-asa, pentru ca speram noi ca putem fi in timp scurt asemenea lui Dumnezeu, ba chiar mai mult!!!

Dumnezeu nu l-a iertat nici pe Lucifer, cu toate ca a fost inger! Cu noi ce se va intampla, daca vom apela la tratamente cu bioenergie, sau, mai rau, daca vom incerca sa practicam noi insine asa ceva? Sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de inselari diavolesti.
Pai daca am primit darul in mare suferinta,in postul pastelui,in genunchi-smerenie deci-,in rugaciune,in fata icoanei,si daca in 10 ani,dupa muuuuuuuuuuuulta rugaciune,acest dar persista,de unde sa fie oare darul?mie imi e clara provenienta acesti dar.nu fac rau nimanui cu el,nu fac avere!din darul meu dau mai departe!de unde stii ca bioenergia si alte terapii asiatice vin cu energii demonice?ca o spun cei ce isi dau cu parerea fara sa fi verificat?de ce terapia energetica chineza,ce are mii de ani vechime ar avea ceva demonic?nu ar fi gasit dumnezeu in mii de ani o cale sa o anihileze?m-am saturat sa vad cum terapii bune sunt demonizate in mod gratuit.stie dracul unde sa lucre!
Reply With Quote