Citat:
În prealabil postat de Lory10
Mi se pare ca ai o problema de comunicare. Ia vezi!
|
Vezi vezi! Ia că ai o problemă care ți se pare! că e de la comunicare... dar e de la sâmbăta celor fricoși ce au fugit de purtarea Crucii și au făcut ce le-a cerut lor fariseii cei fățarnici... și au devenit și mai mari sâmbătari ca ei venind apoi cu tot felul de justificări cusute cu ață albă. Ia vezi! Ți-a intrat în obicei și acum faci și tu după obiceiul tău? Înveți sâmbăta? Defapt e obiceiul lor, al fariseilor căci Iisus avea obiceiul să facă milă Sâmbăta și nu bătea câmpii oprind pe oameni de la a face și ei asemenea Lui, binele, căci cu obiceiul de a opri de la a face binele se ocupau fariseii cei fățarnici și răi... care ascultau de porunci omenești sau de cele Dumnezeiești învârtoșate exact așa ca și inimile lor cele fățarnice.
Deci dragul meu Lory10, caută să nu mă aburești căci eu te-am respectat când ți-am răspuns cât se poate de clar și bazat pe scripturi. Iar dacă te-am supărat, atunci te rog mă iartă.
Dacă mi-ai cerut să văd, iată, am văzut ce era de văzut... Sper să nu te fi supărat, căci eu te-am iertat că mi-ai găsit problema de comunicare. Dar așa ai găsit-o ca defapt s-o caut eu. Deci fii serios... și recitește, că ți-am răspuns suficient până acuma atât cât se te lași de tălmăcirile voastre absurde și să mănânci hrană dreaptă și smerită de la Hristos-Dumnezeu... nu de la mine păcătosul și nedreptul... deci nu fii fățarnic găsind paiul în ochiul meu în timp ce în al tău șade bârna. Deci cum poți să mă trimiți dumneata să-mi scot bârna când nici măcar nu mi-o arâți? Nu ești dumneata total absurd? Sau te pomeni că te jenezi... Păi să-mi dai lecții nu te jenezi? Cînd se vede de la o poștă că nu faci altceva decât să repeți aceleași greșite tălmăciri ca și ceilalți tălmaci bine instruiți de către fariseii fățarnici.