View Single Post
Vechi 16.03.2010, 22:23:08
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@piedonee - ma refer la mesajul tau
Spui de copii ca se nasc di pofta parintilor.
Uite eu iti spun asa: sa fereasca Dumnezeu pe toti sa nu ajunga sa faca un copil fara pofta. Ca este cumplit, iti spun eu. Nu mai vezi sot/sotie, iubire, nimic. Vezi zile fertile, calendare, vezi dorinta de copil, vezi si medici cand este cazul, vezi chin si lupta si lacrimi. Totul se reduce la dorinta de a avea copilul.
Va rog eu sa incetati cu ideea asta cu pofta.

Iar legat de motivul pe care il spui ca femeia nu poate fi preot, fiindca s-ar uita barbatii la ea si nu la slujba:
- pot fi si femei urate, mai stiu eu. Sa le fereasca Dumnezeu.
- de ce crezi ca in cazul barbatilor preoti nu poate fi la fel. Sunt unii preoti f.isptitori...
Altele sunt motivele si s-a discutat mult despre ele.
da sunt cazuri in care cu greu poti face un copil dar sunt rare cazua tine de sanatatea organismului ,eu de exemplu suntem 7 copii.....
normal ca e greu sa intelegi pe cineva cand doreste sa aiba un copil si nu poate dar in general in adolescenta incepe sa ti se sue sangele la cap si sar pute sa o numim pofta cad doresti pe cineva cu o intentisate maxima ca astef nu se poate explica si faptul ca sfinti fugeau de femei tocmai din aceasta dorinta arzatoare si se luptau cu propiul trup pana ajungeau sa isi arda degetele la lumanare sa poata face fata.....si mai cunosc famili cu 17 copii cum crezi tu ca sau nascut acei copii??????????
eu pt ca eram din 7 copii nu am avut afectiune si nici nu cunosc acest sentiment dar asta nu inseamna sa imi revars frustrarea pe cei care au cunoscut acest sentiment..........deci fiecare trece prin diferite momente dar subiectul in cauza face referire la general in care de obicei barbati sunt ceei care sunt luptati mai mult la capitolul pofte de exemplu in zona rurala vei vedea ca sotul vine de la birt cu pofta de .......si normal ca va esi si copilu si uite asa in sate se fac copii de la 13 ,14 ani......cum iti explici xhestia asta?din ce cauza sa ajuns sa fie si cazuri de genul asta ......nu din pofta?
din ce cauza sunt pedofili?zoofili?morgofili?
din acesta cazut a fofei barbatesti
cant de urata ar fii o femei se gaseste un barbat sa o poftesca in inima sa chear daca noi zicem mama ce urata e dar totusi fiecare are farmecul lui.....nu vezi ca la munca se incurca colegi unul cu altul si apar copii din flori si etc....evident cei 2 nu si doresc dar apar in urma celor facute pe care cum leai putea numi?daca nu pofta?; cum crezi ca ar putea sluji un barbat si o femei ca si cum ai pune paie si foc la un loc....
e imposibil exact cum ai pune carbuni aprinsi pe piept fara sa te arzi.....
Reply With Quote