Citat:
În prealabil postat de calator
Sebastiana am inteles foarte bine cum e treaba cu insanatosirea bolnavilor mintal si a celorbposedati insa am ceva dificultati in a intelege cum reuseste un preot sa faca diferenta dovada fiind ca in acest caz era vorba de o boala mintala ce a fost gresit tratata ca demonizare. Sau se aplica tratament de rugaciune si daca nu cedeaza se clasifica la bolnavi mintali sau cum?
Mirean ideea cu oficial si neoficial cred ca fiecare ne dam seama ca in functie de interese oficial e una si neoficial e alta Ofical Nastase are tablouri extrem de valoroase de la matusa x Tu chiar crezi asta doar fiindca e oficial? Acuma oficial crezi ca cineva moare daca nu manaca trei zile? ofical ai vazut un om cu boala psihica cum se manifesta ca eu una am vazut cartiva (foarte oficial) Am scris deja de trei ori ca in crize refuza mancarea si chiar apa. Au fost oameni care in inchisorile comuniste au rezistat la torturi si mai rele. Eu personal nu cred ca fata a murit de sete sau foame asta neoficial
|
Dar din ce cauza crezi tu ca murit fata? Io merga pe leziunile suferite in perioada in care a stat crucificata, efectele acestora fiind potentate de deshidratare.