Citat:
În prealabil postat de demirel137
Cine are un sfat practic pentru a ma ajuta sa ma las de fumat sa mi-l spuna si mie. Cine vrea doar sa imi spuna ca el a reusit cu vointa ... sa se abtina, caci vointa mea a dat rateuri. Mi-am dat seama ca am reusit sa fumez in 6 ore 1 pachet de tigari kent lung. E grav. Si mai am si ulcer gastroduodenal. Va rog sa imi dati doar sfaturi practice, urgent, pentru ca de la o tigara la alta simt cum raman fara putere. Nu imi vine sa cred ca nu pot sa ma las singur de nenorocitele astea de tigari.
|
eu nu sunt fumatoare dar din cate am vazut la altii....pe langa tratamentul medicamentos care te poate ajuta esential este si suportul celor din jur...asa sfaturi de genul,,iti faci rau singur",,,e pacat",,,faci rau celor din jur sau iti va folosi daca te vei lasa",,,cand ai chef sa fumezi ia ceva dulce"cred ca stii si tu dar ca sa iti fie mai usor sa le aplici daca de cate ori iti vine cheful sa fumezi ti le repeta cineva apropiat in care ai incredere de ex sotia,fratele/sora,un copil,o ruda apropiata.Ai sa vezi ca e mai usor sa ti se repete unele lucruri pe care tu le stii decat sa ti le impui singur si ai sa ai sanse mai mari de reusita....trebuie sa intelegi pericolele fumatului,sa fi motivat sa te lasi si deasemenea si incurajat de catre cei apropiati care iti vor binele
mult succes