View Single Post
Vechi 16.03.2010, 23:56:00
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
DE acord cu tine legat de post!nu am fost o buna postitoare-nici azi nu pot tine post negru mai mult de 7 zile,dar am fost o buna rugatoare!12 ore de rugaciune pe zi!cati pot?m-am rugat ptr vindecare,si am primit,intre altele,bioenergie,si dumnezeu nu vrea sa mi-o ia. tu ce ai face in locul meu,daca ai sti clar ca e e la Dumnezeu si poate alina suferinte?ai lasa oamenii sa crape cu psaltirea in brate cand ai sti ca o metoda,tot de la Dumnezeu,venita pe rugaciune,ii poate salva?de acord ca prin credinta le obtii pe toate,dar DUmnezeu a lasat atatea metode de vindecare tocmai ptr ca nu toti pot rabda si astepta cu psaltirea in brate,nu toti pot face ce a facut mama ta,ce am facut eu!
Pacat de nevointele tale, caci isi pierd orice valoare, numai prin simplul fapt ca le expui pe taraba ca la piata... TOTUL ESTE NUMAI INTRE TINE SI DUMNEZEU, NU INTRE TINE SI LUME.... SI CE ITI PASA TIE CE CREDE LUMEA??? SAU MAI BINE ZIS, CE NU CREDE LUMEA DESPRE TINE?? ATATA TIMP CAT TU ITI CUNOSTI JERFTA SI SUFLETUL, NIMIC EXTERIOR NU TREBUIE SA TE AFECTEZE...VEZI DE DRUMUL TAU MAI DEPARTE, PECETLUIESTE CU SUPER GLUE BUZELE TALE, SI NU UITA CA APA TRECE, IAR PIETRELE RAMAN.
Reply With Quote