View Single Post
Vechi 17.03.2010, 09:03:40
adrian gheorghe adrian gheorghe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Implicit o parere

Bunii mei, as vrea sa va cer si eu o parere in legatura cu o situatie care mi-a ridicat destule semne de întrebare...mai precis, in urma cu 2-3 saptamani, mergand spre serviciu, la o gura de metrou, o batrana cersea. Zgribulita, era perioada in care era foarte frig, sprijinindu-se in baston, cu mana intinsa, astepta mila trecatorilor, cei mai multi nebagand-o in seama. La un moment dat o doamna imbracata bine ii intinde o moneda de 50 de bani (5.000 vechi). Ce a urmat m-a pus pe ganduri. Batrana a strigat dupa doamna respectiva, chiar s-a dus un pic dupa ea si i-a aruncat moneda inapoi, spunand ca nu are nevoie de asa suma infima, doamna in cauza spunandu-i ca nu-i va mai da niciodata nimic. Acum, am stat eu, si m-am gandit. Cine a procedat incorect, ca sa zic asa...doamna care i-a oferit acea moneda de 50 de bani, e adevarat, o valoare infima, cu care niciun covrig nu-ti mai poti cumpara sau batrana cersetoare, care se presupunea ca, fiind cersetoare, orice banut conteaza. Nici acum nu stiu ce sa zic. Astept opiniile voastre. Doamne ajuta, multa sanatate tuturor!
Reply With Quote