View Single Post
Vechi 17.03.2010, 12:39:15
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vorbesti serios?
Nu sunt citate de undeva..cum zicea parca cineva cu "Noul Ierusalim", etc..?

Esti o persoana foarte creativa in cazul asta. Dar cred ca si foarte plictisita in acelasi timp..

Aaaa, deci și tu ești un mare om de știință care nu mai ai nevoie de prooroci, păi în cazul ăsta o să capeți o perlă inerțială...

Citat:
Dumitru73:
vsovivi ... nu pot sa mai respir ... esti super amuzant frate.
Eu raman la ideea mea, aceea ca faci misto de noi. Cred ca lansezi ideile astea fantasmagorice doar pentru distractie.

Nu fac misto de tine. Pentru ca e grav daca nu am dreptate.
Stai liniștit și nu te înneca cu aer...

Nu fac mișto, că pe alea bune păgânii le caută...

Ideile astea nu sunt fantasmagorice și mă mir mereu cum de nu vi se par și vouă clare, că doar nu e nimic complicat în explicațiile dăruite nouă, de sus. Iar distracție, da, dar nu de noi ci de explicațiile explicaționiștilor care se străduie mereu să învețe la școli înalte toată Tâmpenia gLumii:

Citat:
definiția Tâmpeniei de pe wiki: O tâmpenie este o chestie tâmpită scrisă de un om tâmpit de atâtea tâmpenii pe care trebuie să le scrie...

Știu că faci mereu mișto de mine chiar dacă nu recunoști, că altfel n-ai avea cum să nu dai dreptate căci atunci ai asculta de îndemnul:

Dați cezarului ce este al cezarului și Lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu...

Iar ei ascultând dădeau de atunci zeciuială din izmă și mărar și ziceau mereu corban, corban...

De parcă nu ar fi zis Domnul că pe alea mari să le faceți iar pe alea mici să nu le lăsați!

Last edited by vsovivi; 17.03.2010 at 12:43:47.
Reply With Quote