Citat:
În prealabil postat de kiralina
Alexandru,aveam 20 de ani si ma rugam in fata unei icoane ,in genunchi,cu psaltirea in brate,pentru vindecare.ma rugam deja de 3 ani ptr asta!si am simtit ca incep palmele sa imi zvacneasca!si de atunci ,pe ce pun mana,se vad rezultate,fara efecte secundare in timp!in zece ani de rugaciune,acest dar nu mi s-a luat,ci a sporit.cum argumentezi ca e de la diavol?
|
Am studiat modul dvs de nevoință. Este specific pentru a ajunge la darurile care le-ați primit. Așa a ajuns și Buda la iluminare, după ce nu a mâncat un an de zile. Așa au ajuns și dervișii mahomedani prin învârtire. Așa făcea și Sf. Ciprian când vroia să ajungă la o culme a inițierii în păgânism. Așa au făcut mulți, foarte mulți în bătrâna istorie. Dar nu este un mod ortodox. Știți de ce? În ortodoxie nu se caută nici un dar de la Dumnezeu ci numai unul : iertarea de păcate. De aceea ortodoxia este religia smereniei. Dvs. însă din câte am citit nu prea puneți preț pe ortodoxie. Aveți un cuget diferit tocmai deoarece v-ați urcat pe un tron al darului. Și tocmai aici este scopul pentru care l-ați primit de la cel ce vă urăște. Ca să pierdeți ceea ce este mai scump decât toată sănătatea și decât toată lumea: suflarea pe care cu dragoste a pus-o Hristos în dvs. la zămislire. Vă iubesc și de aceea vă scriu așa. Dacă prețuiți cu adevărat sufletul dvs. mai mult decât toate darurile întorceți-vă cât mai este timp la dulcele Iisus printr-un duhovnic iscusit care să vă dea foarte, foarte puțină rugăciune și post, pe care atunci fiind cu smerenie nu se știe dacă îl veți mai putea face. Veniți la smerenie. Altă cale de aflare al Mirelui nostru Hristos nu este. Cu durere și dragoste, Alexandru.