View Single Post
Vechi 17.03.2010, 20:53:05
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ce amestec! Spue-mi si mie din de indreptar de spovedanie este asta?
Constat din ce in ce mai mult ca aceste indreptare contin si multe aberatii. Sa-mi fie cu iertare. Hai sa zicem ca despre bioenergie se poate discuta, dar ce are homeopatia ezoteric si diabolic si oriental, oameni buni?
HOMEOPATIA a fost înființată de Hahneman, mason. El susținea că ajunge prin diluții repetate și dinamizări la esența dumnezeiască a naturii. Aceasta este o defecțiune de credință care nici mai mult nici mai puțin ne face să ne închinăm la idoli. Face natura care este doar creația lui Dumnezeu, pe același plan cu Hristos care este Însuși Dumnezeu, și face tratamentul Homeopatic mai mare ca Sf. Împărtășanie care nu ne dă firea dumnezeiască ci Trupul și Sîngele omenesc al lui Hristos unit cu firea Dumnezeiască prin persoana iubitoare a Fiului lui Dumnezeu. Sigur poate pentru dumneavoastră nu contează că vă închinați la idoli când vă împărtășiți în chip homeopatic. Dar pentru noi otodocșii mai bine am muri de mii de ori decât a face aceasta. Sigur că există tot felul de oameni care prezintă roz homeopatia dându-i chiar o haină ortodoxă. Părinții de la SF. Munte Athos, călugări medici, au primit ascultarea de studia homeopatia pentru a ne lămuri. Ei au ajuns la concluzia că este contrară credinței ortodoxe. Ca medic vă spun că știu nenumărate victime ale tratamentului homeopatic care de multe ori se lasă cu moarte. Dacă dvs sânteți cu adevărat interesat nu doar a demonstra că sunteți cunoscător, mai înțelept decât Sfintele Canoane și Pravile, pot să vă trimit o broșură publicată la Sf. Munte despre această problemă. Dar sincer, după cum puneți problemele mi se pare că puneți mai mult preț pe părerea dvs. decât pe cea a Sfintei Biserici. O vreme merge și așa. Dar e cu multă primejdie... Dacă nu ajungeți până la sfârșitul vieții la minunatul sentiment al vederii păcatului propriu și la izbăvitoarea rugăciune a celui care are nevoie, din toată ființa lui doar de dulcele Iisus, pentru care nimic altceva nu mai contează decât mântuirea, ce vă faceți?. Paguba e veșnică deoarece nu a lăsat Hristos altă cale de mântuire decât Ortodoxia. Cu durere și dragoste pentru dvs. Alexandru
Reply With Quote