Subiect: Lumea copiilor
View Single Post
Vechi 17.03.2010, 21:10:03
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Numai si numai pt ca ai scris asta..
Ai retinut si "painea" pe care Aladdin o tine in dreptul pantalonilor in timp ce danseaza intre fete? Si ca simbolistica sa nu lase loc de gandit, la un moment dat nu o tine, ci ea sta singura in "erectie"
Ai retinut simbolistica penei de pe turban.. care urca si coboara in functie de conversatie, iar la final Jasmine o ridica cu mana ei ?
Sunt desene animate incarcate la greu de erotism... si am observat asta inca de cand eram mica (bine, desigur fara simboluri). Dar fascinatia exercitata de Aladdin asupra copiilor are o explicatie: erosul!

O sa va scarbesc cu un filmulet dintre multele existente pe net despre erotismul din aladdin. (se refera doar la simbolistica marului.. in rest in aladdin exista multe, dar nu dezvolt subiectul, cine este curios poate afla)
http://www.youtube.com/watch?v=VoUGM7Qogvw
..nuuuuuuuhuhuuuuuuu...nu am vazut aceste lucruri, iar marul pentru mine era doar un fruct ca oricare altul, si nimic mai mult.

Oricum, cel mai mult imi placea Frumoasa si Bestia dintre toate, chiar si acum tin minte melodia cantata de Bell....nu stiu ce sa zic, imi pare rau ca acum vazand aceste lucruri... poate ca as incepe sa nu le mai privesc cu ochii de copil, cand vedeam numai lucruri frumoase...hazlii, si cam atat.

Dar mie asa vreau sa imi ramanaaaaa...si nu asociate cu termenii folositi in aceste decriptari.
Reply With Quote