Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
 ..nuuuuuuuhuhuuuuuuu...nu am vazut aceste lucruri, iar marul pentru mine era doar un fruct ca oricare altul, si nimic mai mult.
Oricum, cel mai mult imi placea Frumoasa si Bestia dintre toate, chiar si acum tin minte melodia cantata de Bell....nu stiu ce sa zic, imi pare rau ca acum vazand aceste lucruri... poate ca as incepe sa nu le mai privesc cu ochii de copil, cand vedeam numai lucruri frumoase...hazlii, si cam atat.
Dar mie asa vreau sa imi ramanaaaaa...si nu asociate cu termenii folositi in aceste decriptari.
|

Si mie mi-a venit sa vomit dupa ce am vazut cu incetinitorul anumite scene din desene Disney.
Dar asta nu era sa fac pe desteapta in fata ta sau sa critic experientele din copilaria ta.
Ci sa atrag atentia ca este "atacata" mintea copiilor in mod voit si sistematic.

(oricum desenele Pixar sunt mai bune.. ele au pb ideologice, dar mai merge cu explicatia..)
(daca ai vazut mai multe filme despre mesajele ascunse din disney: ai observat cat de des este folosit "salutul satanic" (coarnele)?)