Re: cristiboss56
Am specificat clar si citet ca nu propavaduiesc sau recomand sa se rada cu gura pana la urechi intr-un lacas sfant, ad...am vazut in multe ocazii la cununii, botezuri cand atat preotul cat si toti enoriasii sau nucurat de ceva si toata lumae a ras de bucurie.
Nu cred ca cineva isi atrage un pacat din aceasta sau este lipsa de smerenie si decenta....
Tot clar si citet, am mai reamintit ca acesta este un FORUM de discutii si pareri, nici decum un lacas declarat sfant, dar asata nu inseamna ca nu iau in consideratie, ca titusi aici se inpune o atmosfera cat mai adeqvata, cu rezervatia de a nu se exagera....
pentru simplu exemplu ca aici nu voia avea nici odata, acel sentiment al ecoului dintr-o biserica mare sau scataitul bancilor din lemn dintr-un schit.
Nu de putine ori, am avut ocazia ca la un botez, de exemplu, cand preotul a inaltat pruncul din cazan, si pana ca nasa(ul) sa-l ia in fase, prumcul, nevinovat a facut pipii chiar in acel moment, si toata audienta cat si preotul au rras cu pofata
Este de condamnat, sau de ridicat din sparnceana....????
|