View Single Post
Vechi 18.03.2010, 01:27:10
NTatiana NTatiana is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Locație: Irlanda
Religia: Ortodox
Implicit Lasa-te de fumat !

Sfatul cel mai bun pentru a se lasa cineva de fumat nu exista...; trebuie fiecare sa se intaresaca pe sine insusi / insasi si sa se roage mult; daca ar fi cazul meu ( multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut niciodata problema asta cu fumatul ) as incerca sa micsorez numarul de tigari fumate /zi ; apoi as incerca sa mestec guma cand as simti nevoia sa aprind o tigara; am inteles acum ca au aparut niste produse care te ajuta sa te lasi de fumat( poate intrebati la farmacie ca eu nu stiu cum se numesc...); si as evita sa stau in preajma fumatorilor; as incerca sa fac un sport , poate sa imi platesc un abonament la o sala de sport sa imi imbunatatesc fizicul...si respiratia ...; as cere ajutorul apropiatilor ( familie, prieteni apropiati ) sa ma atraga in activitati care sa-mi distraga atentia de la obsesia fumatului; as incerca sa contactez organizatii care se ocupa cu combaterea fumatului si i-as ruga sa mergem impreuna prin scoli si licee si sa le vorbesc adolescentilor despre riscurile fumatului si cat imi este de greu sa renunt la acest obicei vatamator; as face un calcul de adunare : pachete de tigari /zi x pretul unui pachet x 7 zile x 4 saptamani x12 luni = ... as obtine o suma care as scrie-o pe un carton mare cu litere de o schioapa si as lipi hartia pe perete in dormitor sa o am in fata ochilor la sculare si la culcare si undeva in bucatarie sa o am in fata cand mananc ...si mi-as lipi una si la birou ...si poate as scrie si ce lucruri imi pot cumpara cu banii economisisti intr-o luna sau intr-un an ...; sunt si alte lucruri pe care le poti face ca sa te lasi de fumat ...e in functie de imaginatia fiecaruia ...oricum ...iti urez ''SUCCES !'' SI DACA VEI REUSI SA ITI ADUCI AMINTE SI SA SPUI O RUGACIUNE DE MULTUMIRE BUNULUI DUMNEZEU ...
Reply With Quote