View Single Post
Vechi 18.03.2010, 02:00:48
NTatiana NTatiana is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Locație: Irlanda
Religia: Ortodox
Implicit @hmiron

sa stii hmiron ca stim si noi teoretic (dar si practic) ce trebuie sa facem si cum sa ne comportam cu vecinii tarii noastre; Romanii intotdeauna au adoptat o atitudine destul de pasnica de-a lungul istoriei; am scos sabia doar cand am fost invadati si jefuiti ; si nu imi aduc aminte ca vreun popor din jurul nostru sa se fi plans vreodata de noi ca i-am atacat si le-am cucerit teritorii si i-am trecut polpulatia prin foc si spada ; se poate plange cineva pe lumea asta de noi ?!? eu nu cred! daca maghiarii din Romania nu ar cere cu nerusinare ca teritorii Romanesti sa le revina in exclusivitate, daca nu ar cere ca Statul Roman sa le dea libertatea sa-si afiseze inscriptiile in limba lor, sa le construiasca scoli din banii publici si sa le plateasca profesori sa-i invete in limba lor tot din banii publici , bani adunati la bugetul statului din munca majoritatii Romanesti ; vor scoli cu predare in limba lor atunci sa scoata bani din buzunarele proprii si sa investeasca ; daca au interesul sa devina BUNI CETATENI ROMANI atunci sa invete Romaneste si sa slujeasca intereselor Romaniei ; daca ei SEPARA INTERESELE LOR DE CELE ALE ROMANIEI ATUNCI SI NOI TREBUIE SA NE SEPARAM DE EI !!!unde ati mai vazut asa ceva ?!? ei sunt liberi sa traisca in Romania..nu i-a dat nimeni niciodata afara din tara , nu le-a interzis nimeni in familiile lor sa nu vorbeasca limba lor, nu i-a oprit nimeni sa nu isi construiasca scoli si sa plateasca profesori sa-i invete in ce limba vor ei ( dar sa o faca pe banii lor ) DAR sa nu ceara ca Oficial sa aiba autoritati care sa le ofere servicii in limba lor ca nu o sa suportam cu totii cheltuielile ca sa invatam autoritatile Romane limba lor ...in orice tara O LIMBA OFICIALA e declarata ...nu doua, trei , zece..da???!!!???si limba oficiala a Romaniei este LIMBA ROMANA ! in SUA nu si-ar permite sa ceara invatamant de Stat in limba lor, sau sa aiba Tribunal cu judecatori care sa le vorbeasca limba lor !!! acolo daca vrei sa devii cetatean al SUA trebuie sa vorbesti Limba Engleza-Americana ...si mai mult decat atat , trebuie sa inveti CONSTITUTIA SUA ...SI MAI MULT ...SA SLUJEASCA INTERESELOR SUA ...CA ALTFEL ...PA PA SI PUSI...in traducere in Engleza:TA TA & TI TI asa ca sa ne mai scuteasca; solutia NU ESTE SA IESIM IN STRADA SA NE BATEM CU EI CI SA NE CEREM DREPTURILE ( CA SI NOI INCA MAI AVEM DREPTURI ) la UE si chiar la Tribunalul de la HAGA daca ei devin abuzivi si violenti !!!
Reply With Quote