Eu ma machiez foarte rar, dar stiu ca la baieti nu le prea place machiajul, am un frate mai mare ca mine , el nici nu vrea sa auda de machiaj, zice ca e mai bine sa vezi persoana naturala, decat sa te sperii de ea sau sa iti faci o impresie gresita despre frumsetea ei si cand o vezi fara machiaj sa fi surpris, pt ca daca sti arta machiatului, cum zicea cineva mai in urma, poti sa ascunzi defectele fizice ale fetzei foarte bine, apoi am mai citit in cartile lui Danion Vasile despre machiaj,nici el nu e de acord, si fostul prieten cand imi dadeam cu fond de ten imi zicea "iarasi te-ai tencuit :)) nu-i placea deloc", dar eu zic ca cine se machiaza, se machiaza din complexe, eu am un complex cu tenul, ca nu mi perfect, mai am un cosh, 2 si uneori recurg la fond de ten, dar destul de rar, deoarece si cu fondul ala de ten nu ma simt bine, oricat de bun ar fi el, ori ma mananca fatza, ori il simt pe fatza, ori am impresia ca se vede urat, ori ca is falsa, ca nu s eu...ar fi frumos ca toti sa ramanem cu piele de bebelushi:D.
E pacat machiatul, precum e pacat si purtatul zorzoanelor, nu inteleg de ce in traditia crestin ortodoxa este datina ca la fetitze de mici sa le faca gauri in urechi si sa le puna cercei, de ce nu lasa la decizia lor cand cresc, si asa ramai cu gaurile pe viata, nu ti se astupa, am vazut si fete de preot care au gauri si cercei de mici.
O mare prostie zic ca este vopsitul parului, ceea ce am experimentat si eu la sugestia fostului prieten, ca as fi mai altfel daca m-as vopsi pe par, am stricat un par frumos si lung si carliontzat, apoi a trebuit sa ma tund din 2 in 2 luni sa scap de vopsea, sa stau cu 3 culori in cap, pt ca sa scapi de vopsea de tot trebuie sa nu te mai vopsesti, sa lasi parul sa creasca,sper sa nu mai fac greseala asta si cand o sa am par alb, cu par alb sa fiu :D.
Last edited by ella87ella; 18.03.2010 at 10:06:50.
|