View Single Post
Vechi 18.03.2010, 11:49:52
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de solentina Vezi mesajul
Pai draga Almaris te deranjeaza lucrul acesta ,ca m-am nascut cu aceasta credinta ?Si daca exista posibilitatea ,chiar faceti-va forumul vostru si discutati problemele ce va macina ,iar ca ne smintiti pe noi crestinii -ortodocsii nici-o sansa si ca ne vom lepada de ortodoxie.Eu nu inteleg ,daca este un forum crestin -ortodox ,ce cautai voi de la alte confesiuni sa postati pe forumul nostru ?Vreti sa vedeti ce se discuta ,ok ramineti doar la stadiul de vizitatori si atit ,restul problemelor direct pe forumul vostru.Dar parerea mea este ca sunteti invidiosi pe noi ,ca nu ne puteti corupe .Si daca ati racoloat noi membri ,doar pe cei slabi, in rest doar vorbe goale.Dumnezeu sa va lumineze.
Nu te supara, dar ai un discurs de copil speriat de bombe asemenea altor "clienti" de pe aici care vad in cei care scriu in acest loc doar indivizi "aflati la lucru" in cautare de "oite" care trebuiesc ademenite si duse in "staulul" numai de ei stiut.

Sa dea Dumnezeu sa nu ne lepadam de credinta, ca daca ne lepadam de ortodoxie, catolicism, adventism, baptism, penticostalism, iehovism etc, nu-i mare lucru.

Personal, sunt invidios in sensul bun al cuvantului daca se poate spune asa ceva, pe cei care au o credinta autentica, nu fara greseala ca nu se poate asa ceva, ci o traire cu Dumnezeu care nu inseamna lipsa problemelor si a necazurilor, ci certitudinea ca la bine si la rau nu esti singur.

Urarea de final "Dumnezeu sa va lumineze" ar trebui sa sune cam asa "Dumnezeu sa ne lumineze", adica pe toti, asta daca nu cumva in dreptul unora nu mai este nimic de luminat.

Numai bine
Reply With Quote