Subiect: Intrebare
View Single Post
Vechi 18.03.2010, 12:48:40
ella87ella ella87ella is offline
Member

Data înregistrării: 10.12.2008
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
...purtati?
Mai demult era o moda, nu stiu daca in toate zonele, dar la 18 ani sau la 14 ani parintii le cumparau la baieti si fete lantisoare de aur, acum e moda ca la baieti la botez sa se duca bratara de aur si la fete cercei(asta e demult).
M-am trezit in clasa 9 de liceu ca jumate din clasa avea atarnat la gat lantisor de aur, si apoi in clasa 11 ca aveau cel putin 1 inel de aur fetele pe deget.
Pe mine una niciodata nu m-a atras aurul, am primit si eu lantisor si inel si bratara si imi stau in cutie , de multe ori am vrut sa le vand dar nu am voie.
Nu-mi place deloc sa vad la baieti lantisoare la gat...
Pe mine m-a atras curentul asta hand made, lantisoare, cercei colorati in diverse forme, facute de mana, am si cumparat cercei vreo 4 perechi si i am purtat, dupa aia mi s a parut ca asa stupid arata si am renuntat..........
Eu nu suport inelele pe deget, ma mananca ma strang, plus ca am degete foarte mici si subtiri.....
Ceasurile si bratarile iarasi nu mi plac, imi aluneca de pe mana si ma incomodeaza.
Dar sincer cand vad pe cineva purtand , uneori admir, uite ce inel fain ai, uite ce bratara faina ai.........

Last edited by ella87ella; 18.03.2010 at 12:51:24.
Reply With Quote