View Single Post
Vechi 18.03.2010, 13:07:44
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Nu ati prezentat absolut nici un argument, ati facut din nou afirmatii fara acoperire si v-ati exprimat o parere personala cu privire la penticostali.

Credeti cumva ca ca daca spuneti:
- satana vorbeste in limbi
- tot la fel si penticostalii
ati adus vreun argument?

Recititi postarea dumneavoastra http://www.crestinortodox.ro/forum/s...8&postcount=27. Ce argumente ati prezentat?

Pai, daca vorbesc in limbi preotii samani si mai stiu eu ce pagani si idolatri sau satanisti aceasta invalideaza vorbirea in limbi biblică?

Vorbirea în limbi au practicat-o Sfintii Apostoli si unii dintre Sfintii Părinți. Îi puneti si pe ei laolalta cu preoții șamani?

Va rog sa nu mai insistati. Vorbirea in limbi este de la Dumnezeu. Diavolul a creeat imitații.
Nu este singura lucrare imitata de satana. Cel rău, prin natura lui este un imitator.

Daca aveti un argument conform căruia toți penticostalii care vorbesc în limbi sunt posedați demonic, prezentati-l. Daca nu, poate va prezentati, în mod crestinesc, scuze.
Bai nene, putin mai calm si mai umil ca esti pe un forum ortodox.Te-ai bagat aici pe topicul asta sa ne iei pe noi la intrebari?Nu noi suntem aia care sustinem ca "vorbim in limbi".Ceea ce am vrut sa subliniez in postul ala pe care ti l-am si dat sa te uiti peste el este ca exista asftel de manifestari si in ziua de azi in paganism,vrajitorie si la posesiunile demonice.De exemplu la pagani, privirea le devine dintr-o data goala si incep sa vorbeasca in limbi, ba chiar sa li se zguduie trupurile.La fel si la posesiunile demonice, si cred ca si la samani, si nu numai.Este comuna manifesterea si in zona Africii, la necrestini.Astfel de manifestari am vazut si la penticostali cand incep sa zbiere, sa bolboroseasca, sa sara in sus si in jos , sa dantuiasca sa ridice mainile in aer si sa fuga, si mai stiu eu ce.Manifestarea asta in crestinism este rara si nu s-a mai intamplat de aproape 2000 de ani.Singurul loc unde se intampla in ziua de azi este la penticostali , la pagani si la vrajitori.Am sa-ti mai dau un post mai vechi sa il citesti :http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=111

Acum spunene tu de ce ar fi adevarata vorbirea in limbi la penticostali.Poate ne si dai niste exemple si cazuri concrete.