Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 02.04.2007, 11:30:55
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Nu este popa ci e Preot.Nu stii diferenta dintre un popa si un Preot?Preotul ii slujeste lui Dumnezeu din credinta si vocatie iar popa,se face popa,pt.bani si alte interese materiale.Vezi sa nu gresesti.Doza de adrenalina a fost prea mare si de aceea,fiind slabita,a intrat in soc respiratoriu si a facut stop cardiac,mai afla si tu mai multe,mai Mireanule,mai.Cat despre"crucificare",nu stiu sa ii fi zdrobit cineva fluierele picioarelor.Din cauza bolii ei refuza sa manance,ca sa se faca mai repede bine,ca nu mai suporta nici ea chinurile infernului,mai om al Lui Dumnezeu.Din tot ce am auzit la emisiunile lui Dan Diaconescu,de la OTV,despre cazul TANACU,am inteles clar ca ea refuza orice mancare,de aceea ,zic eu,era mai bine sa fi ramas in ingrijirile celor de la spital si nu sa o trimita la Manastire ,daca ei considerau ca nu este caz de posedare, sau sa o fi internat intr-o institutie speciala cu boli similare.Dar acum, faptul in sine este consunat si nu mai poate invia nimeni sa ne spuna cum a fost.Doamne ajuta si Dumnezeu cu mila.