View Single Post
Vechi 18.03.2010, 14:55:27
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu am zis de toata muzica populara ca romanii influentati de prin exterior au inceput sa fie deznationalizati de mai multa vreme.

Asa de exemplu unele cantarete inselate de duhuri rele de canta si manele bisericesti de orientare pietista (precum vedeti concertul de e organizat de IPS Andrei acum http://www.reintregirea.ro/index.php?cid=stire-2307) nu pot fi numite reprezentante ale romanilor.

Nici manelisti inselati de draci ca Adi copilul minune si altii ca acestia nu pot fi numiti reprezentanti ai romanismului.
Cand religia noastra crestin ortodoxa e deformata e deformat si sufletul romanului.

Cum am mai scris dupa parerea mea romanii nu prea aveau multe de la neamul lat(r)in.Preluasera din limba latina.
Dar acum cu aceste filme inspirate de draci de vin de prin tari lat(r)ine adica Italia,Spania,Portugalia si America de Sud anume telenovelele se mai distruge un pic romanismul.Si aci in aceste telenovele e promovat tot un pietism dracesc.

Am pus latrin in loc de latin ca asa a devenit acest neam.Prin lucrarea si inselarea dracilor.
Este suficient sa vedem de unde a aparut Mafia ca justificare pentru aceasta.

Last edited by mihailt; 18.03.2010 at 15:55:11.
Reply With Quote