View Single Post
Vechi 18.03.2010, 16:27:59
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Nu ma refeream la cauza mortii. Conteaza mai putin.
Dar s-a spus ca nu te poti imbolnavi prin lingurita folosita la impartasire.
Eu cred ca este la fel de posibil ca atunci cand bei apa dupa altcineva.
Si am adus argumentul cu copilul mort la botez. Si despre botez se spunea la fel, ca nu a murit sau imbolnavit nimeni.
Pai a accepta ideea ca te poti imbolnavi prin lingurita folosita la Impartasire, inseamna ca nu accepti adevarul cum ca acolo se afla Insusi Trupul si Sangele lui Hristos, Incepatorul a toata viata si singurul intru care si exista viata. Eu nu cred ca acea materie se supune legilor fizice chimice si biologice cunoscute de noi, nu cred ca transmite germeni. Cred ca in lingurita aceea si ulterior, in trupul si sufletul nostru se intampla cu totul altceva, ce scapa intelegerii noastre. Adica asta si zicem in rugaciunile si marturisirea de dinainte: a crede altceva, si a gasi alte explicatii, inseamna ca mintim si inca nu oriunde, ci in momentul culminant al intalnirii noastre cu Dumnezeu. Ca una zic cu gura, dar ia hai sa sterg lingurita, Doamne, ca poate ai microbi de la baba care Te-a gustat inainte.

La fel si cu botezul.

Mai simplu acum, daca tu faci un atac de cord in timp ce folosesti computerul, ce o sa zic pe urma, ca te-a omorat computerul? :)
I