AJUTATI-MA VA ROG FRUMOS CA NU STIU CE SA FAC: m-am inregistrat pe acest forum si dupa 3 zile mi s-a inchis contul fara sa-i fac nimic. Am primit un mesaj de la TINA OUMAR ( daca vezi acest mesaj te rog sa-mi trimiti emai la
bellisima_one@yahoo.com) si nu pot sa ma loghez, imi zice ca a expirat contul sau ca acest cont nu mai este valabil dar nu stiu de ce mi se intampla toate astea. Ajutati-MA VA ROG
Am mai facut un cont pe alta adresa de mess si la fel mi s-a intamplat. M-am logat, totul a fost bine dar dupa 3 sau 4 zile mi s-a inchis contul si nu pot sa intru pe forum sau sa-mi vad mesajele, am un mesaj de la COJANET( daca vezi acest mesaj te rog sa-mi trimiti mail la
bellisima_one@yahoo.com). MULTUMESC PT INTELEGERE. DOAMNE AJUTA
Acum mi-am facut alta adresa de mess si m-am inregistrat pe acest forum ca sa ma puteti ajuta. Va rog frumos ajutati-ma ca nu stiu cum sa-mi activez celalalte 2 inregistrari pe acest forum ca sa-mi vad mesajele de la TINA OUMAR si COJANETE.
Va rog sa-mi trimiteti sfaturi, cum sa fac sa-mi activez contulpe forum la adresa de mail
bellisima_one@yahoo.com ca poate peste cateva zile mi se inchide si inregistrarea asta de pe forum. AJUTATI-MA VA ROG DIN TOT SUFLETUL