Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Nu contest ca Parintele nu o mai invie daca nu a inviat-o Dumnezeu,cu toate ca, ai vazut ca,mai sunt si cazuri de inviere cand vrea Dumnezeu.Asa e si cu doctorii ca si in cazul de fata,nu au cum sa stie cand inevitabilul se produce.Dar,am vrut sa scriu ca mai multi scapa curati dupa ce le-au murit pacientii pe masa de operatii si nu sunt toti trasi la raspundere din cauza nepregatirii lor si neprofesionalismului lor,asa ca, ce mai tura vura,tinta atacurilor este,din pacate asupra Bisericii.Dar acum vin eu cu o intrebare:daca,Doamne Fereste si pazeste si apara,printre apropiatii tai se iveste un caz de posedare?ai sta cu mainile in san si ai astepta sa pice para malaiata in gura lui Natafleata,ca un papa lapte,si nu ai duce-o la un Exporcist sa o vindece si ea ,cu voia LUI Dumnezeu ar muri ca ai duce-o in ultima instanta ca nu stii ce are:de e posedata,sau are schizofrenie si nu stii,esti derutat si confuz si nu stii ce are.Pana sa iti dai cu parerea victima moare ca nu ai stiut ce diagnostic sa ii pui.
|
1. cand te duci la medic pentru interventii chirurgicale semnezi (daca estei major) inainte de interventie, asumându-ti riscul sa crapi in timp ce te taie.
2.Popa facea exorcisme "dupa ureche". BOR nu are slujbe speciale in acest esns (doar Moliftele Sf. Vasile).
3. Tinta atacurilor nu e Biserica. Dintr-un sentiment de vinovatie si din incapacitatea de adaptare multi credinciosi si preoti se simt "victime". Daca popi nu o dau in bara nu au jurnalistii ce scrie in acest sens. Nu exista subiecte inventate...
4. Daca in familia mea , Doamen pazeste, ar fi un asemenea caz, as apela la medici. Apoi la preoti. Dar nu la niste descreierati care fac crucificari si ce le trece lor prin minte. Au avut de a face si parintele Argatu si Cleopa si altii cu demonizati. Dar de crucificari si de cazuri de morti nu am auzit.
Iar daca moare inainte de a avea un diagnostic - e voia lui Dumnezeu, nu?
Limbajul tau tendentios
"para malaiata in gura lui Natafleata,ca un papa lapte" nu iti face cinste. Mai ales in ultima saptamana a Postului Mare.
Cate despre nebunii dupa/pentru Hristos...ei se aleg la urma. Si nici unul nu se bate cu pumnul in piept ca ar fi asa. Ar tacea din smerenie.
Biserica Catolica, spre deosebire de cea Ortodoxa are un ritual de exorcizare canonic.
Poate si BOR ar trebui sa faca asta. Dar e deja alta discutie...
Poate ne dai si cazuri concrete de medici carora le-au murit pacientii si nu au fost trasi la raspundere. Concret.