Subiect: Lumea copiilor
View Single Post
Vechi 19.03.2010, 10:36:38
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Vorbeam de varste fragede, cand vor fi mai mari oricum o sa se uite la prieteni la televizor. Si nu am sa le prezint televizorul ca pe ceva interzis si malkefic, sigur. Pur si simplu nu va face parte din cei sapte ani de acasa.
Si sigur, este un argument faptul ca ei nu vor vedea lucrurile pe care cei de varsta lor le cunosc in general. Desi, mai sunt si alti parinti care gandesc ca noi, sa stii, si nu neaparat cei crestini. In general, am observat ca in occident oamenii mai cultivati adesea au ideea asta, ca televizorul este nociv pentru copii.

Da, de ce sa nu le citesc mai mult? Si mie imi citeau parintii si mi-au inoculat gustul pentru lectura. Casa noastra e plina de carti, citim mereu, de obicei copiii isi imita parintii, pana la adolescenta cel putin.. Si imi plac cartile pentru copii. Le citesc si de placere, asa ca nu vad de ce mi-ar fi greu sa le citesc si copiilor mei ceea ce imi place mie. Acum sunt inca mici, 20 de luni si minus doua luni ;-)
Nu am zis ca trebuie sa-ti pui copilul in fata televizorului sau a calculatorului si sa-l lasi acolo cat vrea el.
Dar de la acest punct pana la a declara ca Pinochio e mason, Tom si Jerry promoveaza violenta, Donald trebuie interzis pentru ca nu poarta pantaloni, etc, etc, e cale lunga.
Sa nu uitam ca tot ce este in exces strica. Chiar si religia.
Reply With Quote