Subiect: Lumea copiilor
View Single Post
Vechi 19.03.2010, 11:32:10
cenusareasa cenusareasa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.03.2010
Implicit

Eu i-am explicat copilului meu ca deoarece nu toata lumea crede in Dumnezeu s-au inventat zane si spiridusi pentru cei care nu au credinta crestina. Mai exista si in ziua de azi pagani, oameni care sunt contra crestinismului cum era "pe vremuri".Pentru ca desenele "nu sunt bune, iti ametesc mintea" (cam in fiecare zi de desene se intampla cate o neintelegere si dam vina pe ele) e bine sa ne uitam cat mai putin si sa tinem minte ca totul e o inventie. I-am spus ca si tu poti inventa povesti, iti poti imagina lucrurui care nu exista si atunci iese o poveste. A inteles , ii plac cum arata zanele, spiridusii si altele asemenea dar stie ca sunt doar frumosi ca o zana nu poate face minuni ca Dumnezeu , ca nu exista elfi (si daca ar exista ar fi un fel de monstri sau oersoane cu handicap cu corpul acela mic si urechile lungi) si Doamne fereste sa ne inchinam la zane sau sa cautam elfii padurii prin iarba sau sa punem dintisorul cazut sub perna pentru zana maseluta. "Prostii", zice cu un aer de om mare. Lumea si omul le-a creat Dumnezeu si cei care ajuta oamenilor pe mare , in paduri, in munti neumblati si in toate situatiile dificile sunt sfintii si ingerii.
Reply With Quote