Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 02.04.2007, 15:20:11
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Eu am pus o intrebare la care nici pana acum nu mi s-a raspuns si nu imi pot imagina de ce nu mi se raspunde, daca tot le stiti voi pe toate,si sunteti asa savanti, poate ma lamuriti si pe mine,care nu sunt o smerita ci o mandra si o pacatoasa spre deosebire de voi:de ce au externat-o daca au vazut bine ca nu este caz de exorcizare sau,cum ii mai spune,de scoaterea duhurilor rele,daca au constatat ca are schizofrenie si de ce,cand Parintele a chemat ambulanta, cei de pe salvare nu au venit in timp util ca sa o ajute?vezi tu unde zic eu ca se musamalizeaza?Cat despre nebunii dupa Hristos, as vrea eu sa fiu,sincer,dar vezi tu,eu pacatoasa,nu sunt vrednica de asa ceva ca ei, cei care fac pe nebunii dar nu sunt, pt.ca ei sunt nebuni dupa Hristos.Eu am glumit in context dar unii nu au simtul umorului prea dezvoltat si nu pricep aluziile mele.
1. Ambulanta a venit asa cum vine la toata lumea: uneori mai tarziu. Lipsa dotarilor materiale e una din problemele sistemului sanitar.
2. Fata trebuia sa ramana sub tratament medical, ceea ce a refuzat sa faca.
3. Popa, canda avazut ca ii scapa lucrurile de sub control a chemat ambulanta pentru a se "spala pe maini".
4. Daca era un caz de competenta lui, ca "exorcist", de ce a mai chemat ambulanta si o echipa medicala. Ar fi trebuit sa termine ce a inceput, nu?
5. Nu mi-ai rspuns la intrebarea cu cazurile concrete de medici care si-au ucis pacientii si au scapat. era una din afirmatiile tale facute in postarile anterioare. Inca mai astept un raspuns concret.
6. Nu pot sa trag concluzii decat din ce scrii tu. Nu mi se pare gluma faza cu "nebuni pentru Hristos"
7. Stiam ca unorul este corolarul inteligentei. Dar poate asa sunt eu: mai prost si nu pricep aluziile tale.
8. nu sunt nici savant, nici nu le stiu pe toate. Dar tot ce am afirmat am argumentat. Tu ai facut o multime de afirmatii si nu ai argumentat nici una. Astept raspunsuri concrete.