View Single Post
Vechi 19.03.2010, 12:51:11
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
vsovivi vad ca ai atras multi adepti.
Toata lumea iti da dreptate.

Eu văd viceversa, că Dumnezeu are dreptate și nimeni nu-I dă și Lui... numai eu păcătosul fariseu desfrânat și sectant, eu îi dau Lui Dumnezeu ce este a Lui Dumnezeu restul dau doar cezarului nu numai ce este al cezarului... dar firește, pentru asta mă cred vredinc din păcate că am dat în nebunia de pe urmă, că altfel pentru ce să scriu atâtea pe un forum unde toți mă persiflează și insinuează că eu îmi fac adepți? Sau oi fi mațochist? Păi dacă ei prin absurd m-ar crede, ce crezi dumneata că am eu de câștigat? Poate niște flatări înaintea oamenilor sau înaintea lui Dumnezeu așa pentru entuziasmul biruinței, să mă închipui și să mă arăt în cea mai mare gLumină, biruința de unul singur și de capul meu... așa ca și cum a isipitit mereu diavolul pe om, ca să lepede pe Iisus, să se lepede de Dumnezeu, de Tatăl ori de Duhul, pentru ca să se bată singur cu diavolul, ca făcând pe grozavul, omul să se "încununeze" cu marea lui forță... forța de a cădea în ispită. Deci tu crezi că mă lăcomesc să fiu eu biruitorul diavolului după ce leapădat pe Hristos și pe prooroci? Eu cu păcatele mele lupt, cu propria mea ispită de a lepăda, nu cu omul, cu sângele sau carnea e lupta ci cu ispitele, nu cu sângele și carnea ci cu ispitele din mine, din sufletul meu, de la noi sau de la un înger, dar așa lupt, că mai mult luptă Dumnezeu iar eu nu-mi fac griji, ci Îl rog să mă păzească de necredință și de puțina credință care la mine ține până iese soarele, că apoi recad în putoareoareoare... și întrebări cu candoare pentru că ne cam doare, nu mă doare ci mă dau mereu victimă. Dar se simte păcatul și în trup de la o vreme... păcatul semeției îngâmfaților aristocrați ce se cred vrednici... că le-a dat dracul iluzia că ei stăpânesc soluțiile distracției pentru duhul minciunii măririi de sine. Și din pismă și invidie și pentru putere, ei cred în minciuni; că e vorba de credință și necredință, se lasă ca bârfind și hulind pe Dumnezeu să le dea dracul măriri, că mai nou semnează cu toții mereu așa ca Eva... pentru slavă de la oameni... ca să le fie bine și să trăiască în bunăstare... și în vremea antichristului nu va mai fi moarte, adică te tratează ei cu toate medicamentele și poți să stai liniștit că nu mori decât la bătrânețe... iar atunci să vezi ce fiară iese din tine... abea atunci o să pricepi Adevărul.

Că până atunci cazi în toate multii ispitele credinței și necredinței... cu un singur scop: să lepezi ascultarea și să faci păcatul... crezând că tu stăpânești distracția alături de elita aristocratică a stăpânitorilor nemulțumiți ce astfel se socotesc vrednici... vrednici de slavă de la oameni... se flatează în batjocură și ironie că altfel n-au cum, crezându-se biruitori fără Dumnezeu, și așa pățim cu toții îmbrăcându-ne în calitate, așa pățim, și așa ajungem farisei fățarnici cu toții, nu numai eu păcătosul și fricosul... căci "...oridecâte ori, unuia din aceștia mici ai mei nu le-ați făcut, Mie nu mi le-ați făcut...... voi toți cei ce lucrați fărădelegea...".

Last edited by vsovivi; 19.03.2010 at 13:13:39.