Citat:
În prealabil postat de antoniap
Cele trei perechi de bare usor prelungite, dupa decodificare, dau 666.
|
Dupa decodificare in mintea "crestinilor" superstitiosi, prost informati si creduli?
Problema e ca decodificarea nu se face cu neuroni extrasi din creerul lor ci cu circuite integrate programate in asa fel incat cele 3 bare n-au alta semnificatie decat ca bare de reper si control (start, mijloc, stop).
Citat:
E vorba de un sistem de protectie a datelor, deci toate datele aflate in codul de bare, in documente electronice sau in microcip au acest sistem de protectie bazat pe 666.
|
Asta cine o spune?
Calugaru' cela care zice in ditamai conferinta de presa ca bate casierita 666 inainte sa bage codul produsului si mai tarziu ca Soarele se invarte in jurul Pamantului care eventual e plat si sustinut de patru elefanti, doua broaste testoase si 3 crocodili?
Citat:
Se puteau alege si alte numere in acest scop. Si totusi cine si de ce le-a preferat pe acstea?
|
Tu si altii care vad ceea ce nu este acolo unde nu exista.
Citat:
Nu te uita la cifrele care se afla sub ele.
|
Pai nu te uita la ele, ca ai sa vezi ca nu exista nici un "666".
Dar eu iti zic ca este, deci nu te lasa inselat de realitate.
Citat:
Am studiat aceasta problema datorita duhovnicului meu care ne-a avertizat cu mult curaj in legatura cu toate acestea. (Gabriel Nicu 1964- 2005. Mai multe informatii pe www.parintelenicugabriel.ro) Nu e o alarma falsa, te asigur. Insa pana la urma fiecare face ce vrea.
|
Citez de pe site:
"Părintele Gabriel Nicu - aleasă floare duhovnicească"
"Mulți dintre miile de credincioși(...) consideră că Preasfântul Dumnezeu a făcut, prin acest preot, minuni pe care numai marii sfinți le-au făcut. Vindeca boli fără leac, alunga demonii din oameni, aducea liniștea în familii, îi ajuta pe mulți în afaceri, anihila efectele feluritelor vrăji care se făceau asupra creștinilor.(...)Există martori care pot relata și minuni mai rar întâlnite în zilele noastre: cum Părintele călătorea nevăzut, cum înmulțea mâncarea."
Pardon, cu asa referinte cred ca nici nu mai trebuie intrebat unde si-a dat examenul in informatica.
Nu exista si dosar de canonizare? Moaste?
Ca acatist vad ca are deja..