19.03.2010, 12:59:42
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Eu văd viceversa, că Dumnezeu are dreptate și nimeni nu-I dă și Lui... numai eu păcătosul fariseu desfrânat și sectant, eu îi dau Lui Dumnezeu ce este a Lui Dumnezeu restul dau doar cezarului nu numai ce este al cezarului... dar firește, pentru asta mă cred vredinc din păcate că am dat în nebunia de pe urmă, că altfel pentru ce să scriu atâtea pe un forum unde toți mă persiflează și insinuează că eu îmi fac adepți? Sau oi fi mațochist? Păi dacă ei prin absurd m-ar crede ce crezi dumneata că am eu de câștigat? Poate niște flatări înaintea oamenilor sau înaintea lui Dumnezeu așa pentru entuziasmul biruinței, biruința de unul singur și de capul meu... așa ca și cum a isipitit mereu diavolul pe om, ca să lepede pe Iisus pentru ca să se bată singur cu diavolul, ca făcând pe grozavul, omul să se încununeze cu marea lui forță... forța de a cădea în ispită. Deci tu crezi că mă lăcomesc să fiu eu biruitorul diavolului după ce am lepădat pe Hristos și pe prooroci? Eu cu păcatele mele lupt, nu cu omul ci cu ispitele, nu cu sângele și carnea, dar așa lupt, că mai mult luptă Dumnezeu iar eu nu-mi fac griji, ci Îl rog să mă păzească de necredință și de puțina credință care ține până iese soarele, că apoi putoareoareoare... și întrebări cu candoare pentru că ne cam doare. Dar se simte păcatul și în trup de la o vreme... păcatul semeției îngâmfaților aristocrați ce se cred vrednic... că le-a dat dracul iluzia că ei stăpânesc soluțiile distracției pentru duhul minciunii măririi de sine. Și din pismă și invidie și pentru putere, ei cred. că e vorba de credință și necredință, bârfind și hulind pe Dumnezeu, că mai nou semnează mereu așa ca Eva... pentru slavă de la oameni.
|
Daca tu afirmi ceva nu inseamna ca asta este cuvantul lui Dumnezeu.
|