Doamne ajuta dragi nostri vreau sa va spun ca sitatia noastra nu sa schimbat deloc servici nu miam gasit pana in acest moment si ne descurcam foarte greu ,de aceea vreau sa va rog din suflet poate ma puteti juta sau indruma ce sa fac ,as pleca si din tara dar nu am unde sa merg si nici posibilitate ,copii mei sunt raciti ne descurcam foarte greu in aceste momente ,va rog din suflet poate aveti cunostinte sau prieteni care ar avea nevoie de un om sa pot lucra sami castig existenta cu familia mea ,nu ne mai putem descurca nici intrun fel am pus cereri de angajare peste tot si nu am primit nici un raspuns chiar astazi am fost din nou dar nu au nevoie de oameni ,va rog din suflet sa ma ajutati stiu ca sunt si oameni cu inima mare aici care mereu neau sprijinit si sau rugat pentru noi ,va rog din suflet ajutatima cu un servici ,sunt linistit ,nu beau ,nu fumez ,si imi place sa muncesc orice va rog daca ma puteti ajuta cunva emailul nostru este
dumi_emil@yahoo.com ,Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute sa ne ajute si pe noi .