Citat:
În prealabil postat de AlinB
Dragul meu vsovivi, ne aflam de la inceputurile istoriei in plina dictatura si pecetluire si nu vreau decat sa arat naivitatea unora si hilaritatea asa ziselor argumente.
Argumentele tale fiind ..unde?
Ca n-am avut timp sa citesc nici tot topicul, nici sa raspund la toate ridiculismele pe care le-am citit.
Postarile tale nu se incadreaza aici pentru ca nu le-am vazut cu exceptia celui anterior astuia unde nu am gasit nimic care sa merite nici un "da" nici un "ba".
|
Păi link-urile respective erau pe post de argumente iar acolo unde ajungi mai există alte link-uri... și dacă citești firele respective atunci nu poți zice că n-ai avut argumente... Dar unii vor neapărat ca să reinstaurăm dictatura la noi și noi culmi pentru noi și noi epoci de aur... dar ăla nu e aur ci e balaur.
"Multe patimi sunt ascunse in sufletele noastre; ele ies la iveala de-abia cand se arata lucrurile". Sf. Maxim Marturisitorul
Iată că acum o să iasă la lucrul babanului toată fățărnicia... că ne transformă pe toți în informatori bancari lucrând la securitate împotriva teroriștilor și spălării banilor... ori altfel ne blochează conturile dacă nu ne dăm datele.