View Single Post
Vechi 19.03.2010, 19:24:09
caryna caryna is offline
Member

Data înregistrării: 18.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit Sfantul anton de padova si sfantul antonie cel mare, nu sunt una si aceeasi persoana

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Sfantul Anton de Padova nu este Sfantul Antonie cel Mare! Si chiar nu vad de ce nu avem destula incredere in ajutorul sfintilor nostri si apelam la cei catolici...
Nu vreau sa supar pe nimeni insa cred ca exista o indoiala in credinta ori facem asa cum a zis Danyel, toate ca pe un contract pe care il incheiem cu Dumnezeu: eu postesc, fac anumite rugaciuni 9 marti la rand si tu Doamne trebuie sa ma auzi , sa imi dai ce cer!
Fiecare face cum doreste insa preotii cu adevarat traitori nu cred ca indeamna la asemenea paractici... parerea mea...
Rugaciunea trebuie sa existe in permanenta nu doar marti si vineri, ori numai cand avem nevoie... Stie Dumnezeu cand sa o implineasca, nu cred ca e bine a forta lucrurile...
Sincer iti spun, am crezut ca la Sfantul nostru se refera,sunt inregistrata recent,acum am descoperit ca sunt si atei si catolici pe forumul crestin ortodox....am crezut ca sunt doar crestin-ortodoxi....
Stiu ca Sfantul Antonie Cel Mare NU e acelasi cu Sfantul Anton dar am crezut ca poate asa ii zice Sfantul Anton(eu si colega mea zicem tot Sfantul Anton dar e vorba de cel ortodox)...imi cer mii de scuze, ca nu am citit pana la capat....soryyyyyyy
Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni....DOAMNE AJUTA
Reply With Quote